„Zajlik
A lényeg

Bocsánatot kért a pestitévés Lukácsi Katalintól az "interjú" miatt

3/11/2021 08:11

| Szerző: Klubrádió/Bohus Péter

Sokan megnézték a Pesti tévé legutóbbi, Lukácsi Katalin ellenzéki politikussal készített interjúját, amelyben a "műsorvezető", Ferkó Dániel gyakorlatilag Lukácsi és Márki-Zay gyalázására használta a műsoridőt. A feltett kérdésekre nem engedte, hogy Lukácsi Katalin válaszoljon, miközben az első kérdése az volt, hogy "milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsó feléből kilógni".

 
 

 

A "beszélgetőtársnak" felrótta, hogy annak a Márki-Zay Péternek a munkatársa, aki Orbán Viktor fiáról azt terjeszti, hogy homoszexuális, amikor pedig Lukácsi erre próbált volna mondani valamit, Ferkó elterelte a témát. Az egész elképesztő beszélgetés a pestitévéseknek sem nyerhette el a tetszését, mert Lukácsi szerint Ferkó telefonon felhívta őt, és bocsánatot kért miatta.

Lukácsi a bocsánatkérést "örömmel elfogadta", hovatovább a bocsánatkérés jobban meglepte, mint a nem mindennapi nyitó kérdése" - írta a politikus a Facebookon. "A műsorban is elmondtam, hogy a kézfogás kultúrája Márki-Zay Péter, de számomra is egyértelmű. 2022 tavaszától nemcsak az ellenzékkel összefogva, hanem a kormánypárti szavazókkal közösen építhetünk egy sikeres országot. Az a feladatunk, hogy a sok évtizedes széthúzás után egyesítsük a nemzetet. Nem egy kényszerbékében, műmosollyal, hanem az ország iránti őszinte elköteleződéstől vezetve".