„Zajlik
A lényeg

Fotóstúdiónyi felszerelést igényelt Miskolc fideszes képviselője

4/01/2022 16:44

| Szerző: Klubrádió

Miskolc fideszes parlamenti képviselője, Csöbör Katalin munkája ellátásához összesen 665 ezer forint értékben igényelt fotótechnikai felszerelést, ezen kívül 48 ezer forintot költött hangkeverőre és 26 ezer forintot jelelosztóra, írja a Magyar Narancs, amely szerint a 28 darabos tételben prémium kategóriás objektívek, vakuk, állványok is vannak.

Felavatták a DVTK Arénát
 
Felavatták a DVTK Arénát
 
Miskolc, 2021. október 21. Csöbör Katalin, Miskolc fideszes országgyűlési képviselője beszédet mond a DVTK új multifunkciós sportcsarnoka, a DVTK Arénának az átadóünnepségén Miskolcon 2021. október 21-én. MTI/Vajda János
Fotó: Vajda János
 

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. számú országgyűlési választókerület egyéni képviselőjének 2020-as vagyonnyilatkozatából a profi fotós felszerelésről nem derül ki, hogy az Országgyűlés Hivatala finanszírozta vagy a Fidesz, vagy sem, és a képviselő sem válaszolt a Magyar Narancs kérdéseire.

Csöbör 1,4 millió forintot keres és a lap szerint a képviselői fizetésén kívüli juttatások is segítik, ennek listáját a lap tekintélyesnek nevezi.