„Zajlik
A lényeg

Üdvözlőlapról derült ki: Navracsics indul Tapolcán

21/12/2021 15:00

| Szerző: Klubrádió

Eddig nem jelentették be, de egy üdvözlőlapról kiderült, mégiscsak indul Navracsics Tibor, a Fidesz–KDNP képviselőjelöltjeként Veszprém megye 3. számú választókerületében a jövő évi országgyűlési választáson.

Nem biztos, hogy így kívánták bejelnteni, de szinte biztosra vehető, hogy Navracsics Tibor fideszes képviselőjelölt indul Veszprém megye 3. számú választókerületében a 2022-es választásokon.

A 24.hu birtokába került üdvözlőlap/naptáron aportál szerint látszólag semmi rendkívüli nincs, közeleg a kampány, egy kormánypárti politikus népszerűségét és ismertségét igyekeznek növelni, ráadásul a képen szereplő Navracsics Tibor nemrég lett a Veszprém megyei 3-as számú egyéni választókörzet fideszes választókerületi elnöke.

Még eddig senki nem jelentette be hivatalosan, hogy (az egyébként inkább veszprémi kötődésű) Navracsicsot indítja a nagyobbik kormánypárt a tapolcai, azaz a Veszprém megyei 3-as számú választókörzetben.

Márpedig az alábbi naptáron egyértelműen ott áll: "Az Ön képviselőjelöltje, Veszprém megye, 3. választókerület."

A portál megkereste a politikus sajtósát, és azt a választ kapták, hogy valóban a Fidesz adta ki és terjeszti a lapot, ellenben Navracsics jelöltsége még mindig nem hivatalos. Arra hivatkozva nevezi jelöltnek az üdvözlőlap, hogy három nappal ezelőtt a választókerületi Fidesz-csoportok egyhangúlag támogatták a jelöltségét a 2022-es választásokra. Ám ennek hivatalossá válásához a Fidesz-központnak kell döntenie, és hogy ez mikor történik meg, még nem tudni.