„Zajlik
A lényeg

Blikk: Nem Várkonyi Andrea miatt hagyta el a felesége Mészáros Lőrincet

15/11/2021 08:28

| Szerző: Klubrádió/Bohus Péter

Megszakítjuk híreinket, hiszen új pletykákat szállított a Blikk a Nemzet Strómanjának válásáról. Mészáros Lőrinc és felesége egy éve váltak el, sokan azt feltételezték, hogy a színen feltűnt Várkonyi Andrea miatt, akivel azóta Mészáros Lőrinc össze is házasodott, de a bulvár lap szerint éppen ellenkezőleg történt.

A Mészáros Alapítvány konferenciája Egerszalókon
 
A Mészáros Alapítvány konferenciája Egerszalókon
 
Egerszalók, 2021. augusztus 27. György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára, a Tanítsunk Magyarországért! program alapítója és Kelemen Beatrix Csilla, a Mészáros Alapítvány elnöke a Mészáros Alapítvány V. konferenciáján az egerszalóki Saliris Resort Spa & Konferencia Hotelben 2021. augusztus 27-én. MTI/Komka Péter
Fotó: Komka Péter
 

 

"Lőrinc és Andi még csak távolról ismerték egymást, amikor tavaly nyár elején Beatrix úgy döntött, 36 esztendő után, 54 évesen véget vet a házasságának, és új életet próbál kezdeni a házassága helyett. A döntés teljesen váratlanul érte a férjét" - tárta fel a megdöbbentő valóságot a Blikk meg nem nevezett informátora.

Létezik? Elhidegült kapcsolat?

Igen: Az igazság a lapnak fecsegő ismerős szerint az, hogy Mészárosék válásának oka, a kiüresedő házasság, és hogy új impulzusokat kerestek. Mészárosné Kelemen Beatrix azóta Joshi Bharattal költözött össze.