„Zajlik
A lényeg

Hatmillió forintot kér a korrupció elleni küzdelméhez Hadházy

7/06/2022 15:00

| Szerző: Klubrádió

"A gyűjtés azt bizonyítaná, hogy valóban függetlenek vagyunk a NER-től, így pénzügyi eszközökkel sem tudnak megállítani bennünket" – fogalmazott Hadházy Ákos.

Hatmillió forintot kér erre a nyárra az emberektől Hadházy Ákos. A Zuglóban egyéniben megválasztott képviselő  nem ment el a parlament alakuló ülésére és azóta sem tudta letenni az esküjét, mert Kövér László házelnök nem adott erre lehetőséget. Így nemcsak képviselői tiszteletdíját nem kapja meg azokhoz a pénzügyi keretekhez sem, amelyekből kollégáit, szakértőit fizethetné.

"Ha sikerül összegyűjtenem erre a nyárra legalább hatmillió forintot, akkor a stábommal gond nélkül tudjuk folytatni a korrupciós esetek feltárását és a népbutító propaganda elleni küzdelmet akkor is, ha Kövér László tótágast áll a parlamentben, vagy éppen egy képviselő jogait önkényesen korlátozva akár az őszi ülésszakig nem engedi az esküt letenni. Ha sikerül, elmondhatjuk, hogy valóban függetlenek vagyunk a NER-től, így pénzügyi eszközökkel sem tudnak megállítani bennünket" – írja a politikus a Facebookon.

Úgy számol, ősszel már lesz mód eskütételre. A gyűjtés azt bizonyítaná, hogy valóban függetlenek vagyunk a NER-től, így pénzügyi eszközökkel sem tudnak megállítani bennünket – fogalmazott Hadházy Ákos.