„Zajlik
A lényeg

Koronavírus hírlevelet küldött Rogán: a koronavírusról egy szó sincs benne

22/03/2022 09:49

| Szerző: Klubrádió

Aki regisztrált az oltásra, és elfogadta, hogy a kormány a jövőben tájékoztassa, értelemszerűen a koronavírusról, az rendszeresen kap a kormánytól olyan e-mailt, amiben mindenről szó van, csak a koronavírusról nem. Most megint  ez történt: a kormány levelet írt a a koronavírus oldalra regisztráltaknak. (Az aktuális koronavírushelyzetről a hírlevél helyett nálunk talál információkat).

Az Országgyűlés plenáris ülése
 
Az Országgyűlés plenáris ülése
 
Budapest, 2021. március 16. Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. március 16-án. MTI/Kovács Tamás
Fotó: Kovács Tamás
 
 
 

 

A Rogán Antal miniszter irányítása alá tartozó Kormányzati Tájékoztatási Központ legújabb hírlevelében arról ír, hogy az orosz-ukrán háborúnak egész Európában súlyos gazdasági következményei vannak.

Aztán arról, hogy a kormány milyen szankciókat támogat az oroszok ellen.

Megtudhatja belőle az egyszeri magyar oltásra regisztrált, hogy Brüsszel mindenáron meg akarja büntetni Oroszországot, és olyan büntetőintézkedéseket is akarnak, amelyek további kifizethetetlen terhet raknának az európai, így a magyar állampolgárokra. 

De szó esik az ellenzékről, illetve "azokról", akik támogatják a szankciókat, és akár a gázcsapokat is elzárnák.

De persze kiderül, hogy a kormány a helyén van, és az ilyen álláspont "súlyos felelőtlenség, mivel a magyar háztartások 85 százalékát gázzal fűtik".

Van benne propaganda, illetve utalás arra, milyen kemény munka vár még Orbán Viktorra, aki eddig sikeresen védte a magyar érdekeket, írja a 24.hu.