„Zajlik
A lényeg

Kovács Zoltán: A szervezők kérésére március 15-én is csatlakozik a Békemenet az állami ünnepséghez

7/03/2022 14:00

| Szerző: Klubrádió

Március 15-én délután Orbán Viktor a Kossuth téren mond beszédet, és „a szervezők kérésére (...) csatlakozik a Békemenet a díszünnepséghez” – közölte Kovács Zoltán a Facebookon. Az nem derült ki egyértelműen, hogy itt melyik esemény, a Békemenet vagy az állami ünnepségek szervezőire gondolt az államtitkár.

Kovács Zoltán Facebookon ismertette a március 15-i programokat, egyben közölte azt is, hogy „megtartotta első ülését a március 15-i nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs”.

Közölte, hogy a programok már március 12-én kezdődnek a Múzeumkertben, ahol koncertek és gasztrovásár is lesz, a budai Várban és a Várkert Bazárban pedig családi programokat tartanak.

Március 14-én adják át a Kossuth-, illetve Széchenyi-díjakat, 15-én zászlófelvonással indítanak, délután Orbán Viktor mond beszédet a Kossuth téren, illetve „a szervezők kérésére március 15-én is csatlakozik majd a Békemenet a díszünnepséghez”.

Az nem derült ki egyértelműen, hogy itt melyik esemény, a Békemenet vagy az állami ünnepségek szervezőire gondolt az államtitkár.

(via 444)