„Zajlik
A lényeg

Prostituáltként ábrázol a NER bulvárlapja egy ellenzéki képviselőnőt

24/08/2021 14:03

| Szerző: Klubrádió

„Van már magyar politikai prosti” – írja öles betűkkel címlapján a kormányoldal egyik lapja, amely így próbálja lejáratni Demeter Márta ellenzéki országgyűlési képviselőt.

Falnak támaszkodó, épp kuncsaftot fogó prostituáltként mutatja a NER egyik bulvárlapja, a Ripost7 Demeter Márta ellenzéki politikust. A „Van már magyar politikai prosti” című címlapi anyagot ábrázoló grafikán az LMP-s országgyűlési képviselő Jakab Pétert, a Jobbik elnökét szólítja le.

Demeter Márta korábban az MSZP-ben és az LMP-ben is politizált, egy hete pedig bejelentette, amennyiben ismét országgyűlési képviselővé választják, a Jobbik frakciójában folytatná a munkáját.

A kiadójának oldalán a patrióta bulvár legjobb hagyományait őrző lapként bemutatott Ripost7 főszerkesztője Ómolnár Miklós. A szerkesztői ajánló szerint a hetilap példátlanul gazdag vizuális tartalommal, egyebek mellett gúnyrajzokkal hozza közelebb napjaink valóságát, szókimondó stílusa pedig alkalmazkodik a XXI. század médiafogyasztási szokásaihoz. A nyomtatott termék a fideszes médiaholding része.

 
Forrás: Ripost