„Zajlik
A lényeg

Előkerült Tarlós, és Márki-Zay fizimiskáját kritizálta

21/03/2022 08:44

| Szerző: Klubrádió

"Ahányszor az arcára nézek, arra gondolok, csecsemőként felsírtam volna, ha róla álmodok”– mondta Tarlós István, volt főpolgármester Márki-Zay Péterről egy óbudai Fidesz-gyűlésén a hétvégén. A Blikk beszámolója szerint Tarlós azzal is viccelődött, hogy levincézte Tordai Bencét, hogy elmagyarázhassa, a Bence nem a Benedekből, hanem a Vincéből ered. Majd Fekete-Győr Andrásról azt mondta, „Szamuely reinkarnációt jelentő, váll nélküli”. Karácsony Gergelyről azt mondta, „nem a maga ura”.

NEK - Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus megnyitója
 
NEK - Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus megnyitója
 
Budapest, 2021. szeptember 5. Áder János köztársasági elnök (j) és felesége, Herczegh Anita (b), valamint Tarlós István volt főpolgármester az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust megnyitó ünnepi szentmise előtt a Hősök terén 2021. szeptember 5-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Fotó: Szigetváry Zsolt
 

 

Hogy az ellenzéki szavazók Márki-Zay Pétert választották meg kormányfőjelöltnek, az Tarlós értelmezésében annyi, hogy „egy évtizedig ezt a várost vezettem, de soha nem jutott eszembe, hogy odakéredzkedjek a miniszterelnöki székbe, hát nem tudom, hogy neki ez hogy jutott eszébe mindjárt Hódmezővásárhelyről katapultálva.”