„Köszönjük
A lényeg

Reagált Vitézy Csárdi Antal szavaira

22/10/2024 12:38

| Szerző: Klubrádió

Kezd bohózatba fulladni a nagy lejáratókampány - így reagált Facebook oldalán Vitézy Dávid annak kapcsán, hogy „Csárdi az ATV-ben már azt mondja, »arra vonatkozóan nincs egyértelmű információm, hogy ezen az egyeztetésen ott volt-e Vitézy Dávid, de nehezen tudom elképzelni, hogy ne tudna róla«.

Az LMP-t elhagyó politikus a Klubrádió Esti gyors című műsorában tegnap még azt mondta: „Sajnos az a helyzet, hogy egészen egzakt bizonyítékot láttam az egyeztetésre vonatkozóan”.

Vitézy a posztban leszögezi: "Legyen világos: soha ilyen hármas találkozó nem volt, ilyen fénykép nem létezik. Pont."

Mint írja: "Ma reggel egy újabb ATV-interjúban Csárdi már egyértelműen nemmel felelt arra a kérdésre is, hogy az elképzelt fényképen Rogán Antal szerepel-e. Csárdi tehát látott egy fényképet, de azt nem, hogy kit ábrázol. Reggel még rajta voltam, délután már nem, este Rogán Antal is rajta volt, reggelre már ő sem – bizonyára megváltoztak a fényviszonyok, van ilyen. Bár, ami a fényviszonyokat illeti, ha közelebbről megnézzük ezt a történetet, igazából csak az éjmély sötétséget láthatjuk."

A végén hozzáteszi, a magam részéről továbbra is Budapesttel, illetve a magyar közlekedéspolitika válságával szeretne és fog is foglalkozni - Csárdi Antallal és az egész szánalmas lejáratókampánnyal viszont többet nem.