„Zajlik
A lényeg

A Fidelitas budapesti vezetőjét az ávósokra emlékeztetik a mai balliberális politikusok

23/10/2023 07:52

| Szerző: Klubrádió

„A világot ma újabb feszültségek, háborús konfliktusok terhelik. És sajátos fintora a sorsnak, hogy azok a honfitársaink, akik 56-ban nyugaton kerestek menedéket, ma választott hazájukban nagyobb fenyegetettségben élnek.

Akkor egy kommunista hatalom jelentettek veszélyt számukra, ma a háborúk hatásai, az illegális bevándorlók tömegei, a terrorcselekmények és a magánélet önrendelkezésének erőszakos befolyásolása keltenek félelmet.

Szomorúan láthatjuk, hogy Európa békés fejlődését éppen a kontinens egységéért felelős brüsszeli bürokraták veszélyeztetik a legjobban” – tudatta Láng Zsolt, a Fidesz budapesti elnöke a Fidelitas és a Határtalanul a Magyar Fiatalokért Egyesület rendezvényén a Kossuth téren október 22-én este.

A Fővárosi Közgyűlés alakuló ülése
 
Láng Zsolt.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
 

Renge Zsolt, a Fidelitas budapesti szervezetének elnöke még ezt is tudta fokozni. Ő ugyanott kicsit később azt mondta: "(...) ma is vannak olyanok, akik a nemzet érdeke ellen dolgoznak. '56-ban ezek a tetőről tüzelő ÁVO-sok voltak, most pedig azok a külföldi álcivil szervezetek pénzén kitartott, mindezért hazájukat bármikor elárulni képes balliberális politikusok, akik nemcsak itthon, hanem még Brüsszelben is a magyarok ellen dolgoznak".

"Nem elég tehát a kívülről jövő elnyomás ellen küzdenünk, az őrültebbnél őrültebb globalista ideológiák (...) hazai helytartói ellen is védekeznünk kell - fogalmazott.