„Zajlik
A lényeg

Bayer Zsolt: Szar alakok

14/04/2022 13:32

| Szerző: Klubrádió

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa "interjút" adott a kormánymédiának. Azt mondta, nem számított ekkora Fidesz-fölényre, mint amennyivel nyerték a választásokat. Azt is mondta, meglepődött, hogy a Mi Hazánk bekerült, de szerinte ezért Jakab Péter Jobbik-elnök a hibás.

Március 15. - Békemenet
 
Március 15. - Békemenet
 
Budapest, 2022. március 15. Széles Gábor vállalkozó, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tiszteletbeli elnöke, Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Stefka István, a Pesti Tv programigazgató-helyettese a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetén a Margit hídon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én. MTI/Balogh Zoltán
Fotó: Balogh Zoltán
 

 

Azt mondta a hatpárti összefogásról, hogy az „egy hiba”, „csak hazudni tudnak”. Egy kilátástalan véleménybuborékban vannak, és „fogalmuk sincs erről az országról és erről a nemzetről.” Semmit sem jelent szerinte, hogy az ellenzék nyert Budapesten, mert a Fidesz többet kapott, mint négy éve, „ha így folytatják, akkor hamarosan Budapest is vissza fog térni a normalitás talajára.”

Szerinte addig lesz kétharmada a Fidesznek, amíg az ellenzékiek szerint „a magyar nép fogatlan, törött a szemüvege, nem mosdik és hülye.” 

Azt mondta még az ellenzékre, hogy árulók, „egyszerűen szar alakok.” „Az a mániájuk, hogy diktatúra van, meg itt mindenki mindennel visszaél. Pontosan ugyanolyan hazugság, mint minden más. Az egész életük.”

A választásra szerinte nem volt különösebb hatással az orosz–ukrán háború. (Via 24.hu és Telex)