„Zajlik
A lényeg

Bayer Zsolt "teljesen törvényes, legitim megoldása"

15/02/2022 07:18

| Szerző: Klubrádió

"Ha nem akarjuk, hogy Gyurcsányék az elkerülhetetlennél nagyobb teret és lehetőséget kapjanak a következő Országgyűlésben, akkor segítsük elő, hogy mindenki elindulhasson az április 3-i választáson. Segítsük elő az ellenzékváltást! Ehhez pedig az kell, hogy a mi politikai táborunk a baloldali összefogás jelöltjein kívül mindenki kopogtatócédula-gyűjtését támogassa” - olvasható a hétfői Magyar Nemzetben megjelent Bayer Zsolt cikkben.

"Most szombattól egy kormánypárti, vagyis az eljövendő, normális Magyarország pártján álló választópolgár mindenekelőtt aláírja a Fidesz–KDNP jelöltjeinek kopogtatócéduláját. Ezt követően pedig aláírásával támogassa a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, a Mi Hazánk Mozgalom, a Munkáspárt–Iszomm pártszövetség, a Gattyán György-féle politikai alakulat jelöltjeinek indulását is.

Niedermüller Péter lemondását követelték BudapestenBayer Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI
 

Ez teljesen törvényes, legitim megoldás. Csak arra figyeljünk, hogy ne tévesszenek meg bennünket a baloldali összefogás aláírásgyűjtői, szigorúan ellenőrizzük, kinek is gyűjtik a kopogtatócédulát valójában. Lehessen ott a rajtnál mindenki, induljon el mindenki, aki akar. Ebben segítsük a felsorolt pártok jelöltjeit a saját jelöltünkön kívül" – adta ki az utasítást Bayer.