„Zajlik
A lényeg

Diplomásnak mondta magát a fideszes jelölt, végülis tényleg bíró: focibíró

7/02/2022 08:06

| Szerző: Klubrádió

Erős Gábor, Esztergom fideszes alpolgármesterét indítja az állampárt Völner Pál helyén Komárom-Esztergom megye 2. számú egyéni választókerületében. A Szabad Európa szerint Erős egyik cége 2018-ban felkerült a feketén foglalkoztató vállalatokat jegyző NAV-listára, és hasonló szellemben látott hozzá az önéletrajzához is: 2014-ben még a szakterületén diplomát szerző szakemberként hivatkozott saját magára, de később a diplomára történt utalás eltűnt az életrajzából.

A magyar labdarúgás története - Szabadtéri kiállítás Esz
 
A magyar labdarúgás története - Szabadtéri kiállítás Esz
 
Esztergom, 2021. június 14. Erős Gábor alpolgármester nyilatkozik a közmédia stábjának A magyar labdarúgás története című kiállításon az esztergomi Széchenyi téren 2021. június 14-én. A Nemzeti Fotótár focitörténeti tárlata ezen a héten hét hazai városban nyílik meg. MTI/Mohai Balázs
Fotó: Mohai Balázs
 

 

Az újság megkérdezte, mi történt azóta a diplomájával, amire Erős a Facebook-oldalán megosztotta az MLSZ Felnőttképzési Intézetétől kapott játékvezetői diplomáját, és azt írta,, hogy "soha, sehol nem állítottam magamról, hogy a diplomámat egyetemi/főiskolai képzés keretein belül szereztem". Hozzátette: ebből is látszik, hogy az ellenzéknek nincs programja.