„Zajlik
A lényeg

Oltási regisztráció: Orbán ezen a csatornán üzent az ellenzékieknek

13/04/2022 07:39

Orbán Viktor ismét politikai célra használja az oltási regisztrációnál megadott e-mail címeket: a Rogán Antal miniszter irányítása alá tartozó Kormányzati Tájékoztatási Központ legújabb hírlevelében a kormányfő köszönetet mondott a honfitársainak, aki április 3-án részt vett a parlamenti választáson és a népszavazáson, írja a 24.hu.

Az év példaképe díjátadó gála
 
A kép illusztráció
 
Budapest, 2014. január 17. Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond Az év példaképe díjátadó gálán a Városligeti Műjégpálya dísztermében 2014. január 17-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Fotó: Koszticsák Szilárd
 

 

A levél Orbánnak azt a megállapítását tartalmazza például, hogy a magas választási részvétel "a magyar demokrácia erejét bizonyítja, és biztosítja az újonnan megalakuló Országgyűlés erős felhatalmazását. Az eredmények egyértelműek".

A kampányra visszatérve azt írja, a "magyarok békét és biztonságot akarnak. Az új kormány minden lehetséges eszközzel azon dolgozik majd, hogy érvényt szerezzen akaratuknak".

Orbán Viktor szerint az elmúlt évek nehézségein is sikerült úrrá lenni az összefogással. Azt ígérte, minden magyar ember számíthat majd a kormányra, függetlenül attól, hogy mely pártot támogatta bizalmával, és mely pontján él az országnak.