„Zajlik
A lényeg

Orbán Viktor szerint Gyurcsány visszatérése a választás tétje, küzdeni kell ellene

17/02/2022 07:43

| Szerző: Klubrádió

A Fidesz–KDNP kihelyezett, zárt frakcióülésén Balatonfüreden Orbán Viktor megtartotta beszédét, amiben brüsszelezett, gyurcsányozott és újra csatába hívta képviselőit.

Orbán Viktor harcias stílusban előadott beszédében kifejtette, hogy a választás tétje Gyurcsány visszatérése, április 3-a után a Gyurcsány-korszak akar visszatérni. Kiemelte, hogy a baloldalon Gyurcsány a főnök, övé a legerősebb párt, jelöltjük is a Gyurcsány-korszak bukott politikáját képviseli. "Magyarország sorsa a tét."

A Fidesz elnöke kijelentette, hogy ma Magyarországon egy gyermekvédelmi törvény van hatályban, ez a törvény védi a magyar gyermekeket és a magyar családokat, és kitiltja a szexuális propagandát az óvodákból, az iskolákból. ... Senki nem szólhat bele a gyermekek szexuális nevelésébe, ez Magyarországon csak és kizárólag a szülők joga. Ezt a fontos törvényt támadta ma meg az Európai Unió Brüsszeli Bizottsága, ezért indítottak kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen, mert azt akarják, hogy ezt a törvényt azonnal vonja vissza a parlament. ... Ismét itt az idő, hogy újra előremenjenek és megvédjék a magyar gyermekeket

A Fidesz-KDNP frakcióülése Balatonfüreden
Balatonfüred, 2022. február 16. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j) beszédet mond a Fidesz-KDNP közös frakcióülésén Balatonfüreden 2022. február 16-án. Az asztalnál Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője és Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója (b-j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
 
 

Beszéde végén Orbán Viktor azt is elmondta a hallgatóságnak, hogy a trehányságot és nemtörődömséget senkinek sem nézik el, és hogy a győzelemre a Fidesz–KDNP az esélyesírja a Magyar Nemzet.