„Zajlik
A lényeg

Szájeres és kaletás videóval kampányolnak Márki-Zayék

22/02/2022 15:43

| Szerző: Klubrádió

Két kampányvideót tett közzé a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom a Facebookon. Az egyikben pornófilmeket idéző nyögések és ereszcsatorna mellett idézik fel Szájer József ügyét, a másikban pedig gyereksírással és altadódallal hívják fel a figyelmet a pedofil képekkel lebukott Kaleta Gábor volt nagykövetre.

Félperces videó jelent meg Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalmának Facebook-oldalán, Nem felejtünk címmel. A hvg vette észre a videót, amelyben a kormány egyik legnagyobb botrányára, a Szájer-ügyre hívják fel a figyelmet, és azt a kérdést teszik fel: „emlékszel az ereszcsatornára, amin Szájer József, a Fidesz alkotmányának írója csúszott le meztelenül, miközben egy meleg orgiáról menekült drogokkal teli hátizsákkal a karantén közepén?”. A videóban pornófilmes hangok és kábítószer mellett látható Szájer és Orbán Viktor is.

A szájeres videó után nem sokkal megjelent egy újabb, hasonló stílusú felvétel is, ezúttal Kaleta Gáborról. Ahogy a 24.hu írja, a narrátor őt így jellemzi: „Ez Kaleta Gábor, a Fidesz-kormány pedofil nagykövete, akinek a számítógépén 19 ezer pedofil fényképet találtak gyerekekről.” A háttérben altatódal és gyereksírás hallatszik.

(Kiemelt kép: MTI)